Domoda.se

Att styla bilen med blixtljus är ett växande fenomen

Varför måste bilen ses som något så simpelt som bara ett enkelt transportfordon? För mig är bilen mycket mer än så och utgör en central del i min varddag. Att köra bil är en livsstil, framförallt om man bor i en mindre håla som jag gör. Att åka in till Jönköping med blixtrande lampor som jag monterat i grillen väcker en del uppmärksamhet, och det gillar jag! Man får egentligen inte använda blixtrande lampor, s.k blixtljus under själva bilkörningen utan enbart när bilen är parkerad som senast när jag valde att parkera nära Max. Jag är därför noga med att endast slå på lamporna när jag sitter och äter i bilen eller vid en grusväg, men ibland kan det vara svårt att inte göra undantag. Blixtljus på bilen är ett populärt och växande fenomen i landet, lamporna används egentligen vid vägarbeten men finns i olika färger och kan anpassas till att följa olika ljudmönster om man så önskar. Jag kör en Nissan Micra och lysena på bilen är minst sagt usla vilket gjort att jag satt ditt ett par nya strålkastare som använder avancerad ledteknik, precis som mina blixtljus.

 

H7 LED ger ett klarare ljus och vitare sken

Om du är som jag så har du för länge sedan tröttnat på ljuset från halogen lampor som gör att man knappt kan se något i mörkret. Men detta problem är faktiskt inte så svårt att lösa, att byta ut halogen till H7 led lampor var lättare än vad man kan tro. Det tog mig knappt 40 minuter att installera lamporna trots att jag inte är tekniskt lagd som person. Om jag av alla personer klarar av att konvertera halogen till led så klarar vem som helst detta. Enda nackdelen är att man behöver byta ut lamporna vid besiktning för annars kan man få en anmärkning som man helst vill undvika förstås. Det är både snyggare och mer praktiskt med led som lyser nästan dubbelt så bra som halogen och framförallt med ett vitare och klarare sken. Jag valde slutligen Osram som är kända för sin goda kvalitet.

Läs mer

Sugen på inreda huset? Ta tips från Ida!

Hur ofta har du inte haft känslan om att du bara vill vända huset upp och ner, ut med den gamla och in med det nya som man säger! Tanken har säkert slagit samtliga läsare men vart ska man börja, och hur gör man? Jag fullkomligt älskar Idas vlogg som ni bara måste se, glöm inte att följa denna coola tjej!

 

Läs mer